Skoči na vsebino

O nas & naša zgodba

O nas

Spletna stran Filmi Bingaloo je nastala zaradi razloga, da širši javnosti predstavimo naše delo, naše znanje, v čem smo dobri, predvsem pa, da vam skupaj predstavimo film v upanju, da boste našli sebe in svoje poslanstvo.

Naša zgodba

Našo zgodbo smo začeli pisati sprva kot sošolci in dijaki na Ekonomski šoli Novo mesto, nato pa smo želeli, da naše znanje urejanja in statiranja v videih vidijo še ostali. Zato smo se odločili, da postavimo spletno stran, na kateri bodo predstavljeni filmi, videi, ki smo jih zrežirali v lastni produkciji, v produkciji Medijskega središča Bingaloo.

Na dolgo...

Spletna stran Filmi Bingaloo je nastala z namenom predstaviti našo strast do filmske industrije širši javnosti. Naš cilj je deliti naše znanje, izkušnje in talente, ter hkrati ustvariti prostor, kjer lahko skupaj raziskujemo različne filmske stvaritve.

Verjamemo, da ima film moč prenesti globoka sporočila, izzvati čustva in navdihniti ljudi. Zato smo se odločili, da vam našo strast predstavimo skozi filmsko umetnost. Naša želja je, da se ob ogledu naših filmov povežete z liki, zgodbo in temami ter morda na poti odkrijete tudi del sebe.

Naša ekipa je sestavljena iz talentiranih ustvarjalcev, ki si prizadevajo ustvariti visokokakovostne filme, ki bodo gledalcem pustili močan vtis. Skozi naša dela želimo doseči raznoliko občinstvo in spodbujati dialog o pomembnih temah, ki nas kot družbo zadevajo.

Na spletni strani Filmi Bingaloo boste našli različne žanre in stile filmov, od drame in akcije do komedije in dokumentarnih filmov. Verjamemo v raznolikost in se trudimo ponuditi nekaj za vsakogar. Poleg tega boste lahko izvedeli več o našem ustvarjalnem procesu, spoznali naše ekipe in odkrivali ozadje nastanka naših projektov.

Vabimo vas, da se nam pridružite na naši filmski avanturi. Skupaj odkrivajmo nove svetove, raziskujmo globoke teme in se navdihujmo ob moči filmske umetnosti. Prepričani smo, da boste našli nekaj, kar vas bo ganilo, zabavalo ali celo spremenilo vaš pogled na svet. Dobrodošli v svetu Filmi Bingaloo, kjer se sanje in resničnost srečujejo na velikem platnu.